Quatre generacions
de forners

El forn neix l’any 1925 a Jesús (Tortosa) a mans del mateix mestre Carlos Ripollés. Des dels seus orígens, l’empresa sempre ha apostat pels productes típics de les Terres de l’Ebre, tot seguint les seves receptes tradicionals.Per això, volem continuar distribuint la nostra cuina de sempre als ebrencs i donar-la a conèixer i fomentar-la als nouvinguts.

CONEIX-NOS

Agraïm el reconeixement

També gaudim de la confiança de diverses institucions per la nostra cuina. Treballem per l’hospital de Jesús, la residència Verge de la Cinta de Tortosa, entre d’altres entitats. Aquesta progressiva fidelització amb Carlos Ripollés significa molt per nosaltres. Considerem que és una mostra de reconeixement pels grans resultats assolits i la qualitat de la nostra oferta.

El menú el tries tu

Per adaptar-nos a les teves necessitats, disposem d’un servei d’elaboració de càtering de qualitat. La fidelitat dels clients amb la nostra cuina ens empeny a treballar amb professionalitat per aconseguir uns resultats exquisits a tot tipus d’actes, festes, bodes, comunions i qualsevol esdeveniment que ho requereixi.

CÀTERING
CONEIX-NOS